Ønsketræet 2017 - TAK

23/12/2017 (All day)
TAK!
Ønsketræet i Esbjerg City giver 900 julegaver til lokale udsatte børn for 5. år i træk
Hver og en af hjerteønskerne på Ønsketræet er nu blevet opfyldt. Tusinde tak til alle jer, der har hjulpet os med at hjælpe andre – det varmer i den grad vores og ikke mindst alle børn og unges hjerter!
Et rekordstort antal gaver viser masser af mennesker med et stort overskud og hjerte på rette sted at kunne tænke andre ind i budskabet om en glædelig jul. Vi ved, at I har gjort en kæmpe forskel.
Rigtig glædelig jul.

OPFYLD ET BARNS JULEGAVEØNSKE


Igen i år får esbjergenserne mulighed for at opfylde et gaveønske, der er placeret på ”Ønsketræet” af et barn, der virkelig trænger til en opmuntring i den kolde juletid. Ønsketræet introduceres samtidig med at julen for alvor skydes i gang i Esbjerg City fredag den 24. november kl. 10. Ønsketræet stod esbjergensernes hjerte meget nært og opbakningen var helt fantastisk sidste år. Som noget nyt er det ønsker fra anbragte børn/unge i hele Esbjerg Kommune.

Ønsketræet er placeret i gården ved Ting- og Arresthuset og er et juletræ, hvor den traditionelle julepynt er udskiftet med små kort med ønsker fra børn fra døgninstitutioner/dagtilbud i Esbjerg Kommune. Børnene fra hver af de 14 institutioner har selv skrevet et ønske på kortet i prisklassen 100-250 kr., og ideen er så, at man kan tage et kort fra træet, købe den ønskede gave, få den pænt pakket ind og hæfte kortet på pakken, så den bliver afleveret til det barn, der har ønsket gaven. Giveren er anonym, men må meget gerne sende en hilsen sammen med gaven. Husk at benytte indgangen til gården fra Torvegade. Åbningtiderne til gården, hvor Ønsketræet står kan godt variere lidt, men 

”Vi tror på, at rigtig mange familier i Esbjerg meget gerne vil hjælpe med at give børnene på døgninstitutionerne i Esbjerg en god juleoplevelse”, siger Brigitta Christensen, Esbjerg City, der opfordrer alle med lidt overskud til at give en gave til børnene fra Ønsketræet.
Ønsketræet er lavet i samarbejde med SSP & Forebyggelse, der netop har til huse nyrenoverede Ting- og Arresthuset i Skolegade.
Vælger man at følge opfordringen og købe en gave til børnene har man tre muligheder for at aflevere gaven.  Gaverne kan enten afleveres hos Esbjerg City, Torvet 16 1. sal fra mandag – fredag kl. 08.30 – 16.00 eller hos SSP & Forebyggelse, Ting- og Arresthuset mandag – fredag kl. 10 – 15 indtil den 18. december.
Du kan også aflevere gaven til Julemanden
Du har også mulighed for at aflevere gaven til Julemanden ved Ønsketræet fredag den 1.12, 8.12 og 15.12 kl. 15.30 – 16.30 samt lørdag den 2.12, 9.12 eller 16.12 kl. 11 – 12. Julemanden vil kort før jul samle alle indleverede julegaver og aflevere den til børnene på døgninstitutionerne. 

Sorry, you need to install flash to see this content.