Ønsketræet - glæd et barn 2016

06/11/2016 (All day)

OPFYLD ET BARNS JULEGAVEØNSKE

Glædeligt nok er alle hjerterne fra Ønsketræet afhentet af en masse fantastiske mennesker, der ønsker at give børnene på byens døgninstitutioner en dejlig oplevelse. 
 
Mange vil fortsat gerne støtte projektet. Det er derfor stadig muligt at købe en gave, som kan bruges af børn/unge i alle aldre. Det kan f.eks. være gavekort, cd’er eller oplevelsesgaver (til biografen, Svømmestadion Danmark, McDonald’s, Sunset Boulevard, Jensens Bøfhus eller Bones).
 
Vi skal nok sørge for, at gaverne bliver ligeligt fordelt mellem børn/unge på de forskellige institutioner. 
 
Tusind tak for jeres store opbakning til Ønsketræet. I har virkelig gjort en forskel for rigtig mange børn og unge i Esbjerg.
 
I ønskes alle en glædelig jul samt et lykkebringende nytår!

-----------------------------------------------------------------------
Esbjergenserne får igen mulighed for at opfylde et gaveønske, der er placeret på ”Ønsketræet” af et barn, der virkelig trænger til en opmuntring i den kolde juletid. Ønsketræet introduceres samtidig med at julen for alvor skydes i gang i Esbjerg City fredag den 25. november. Som noget nyt har anbragte børn/unge fra institutioner i hele Esbjerg Kommune placeret hjerter.

 
Sidste år glædede Ønsketræet over 120 anbragte børn, der hver fik flere gaveønsker opfyldt.
Ønsketræet er placeret i gården ved Ting- og Arresthuset og er et juletræ, hvor den traditionelle julepynt er udskiftet med små hjerter med ønsker fra børn fra døgninstitutioner i Esbjerg. Børnene fra hver af institutionerne har selv skrevet et ønske på kortet i prisklassen 100-250 kr., og ideen er så, at man kan tage et kort fra træet, købe den ønskede gave, få den pænt pakket ind og hæfte kortet på pakken, så den bliver afleveret til det barn, der har ønsket gaven. Giveren er anonym, men man må meget gerne sende en hilsen sammen med gaven. 
”Vi tror på, at rigtig mange familier igen vil hjælpe med at give børn/unge på institutionerne i hele Esbjerg Kommune god juleoplevelse”, siger Brigitta Christensen, Esbjerg City, der opfordrer alle med lidt overskud til at give en gave til børnene fra Ønsketræet. Initiativet startede i 2013 og siden da har masser af esbjerggensere vist, at de har hjertet på rette sted, når det gælder om af hjælpe børn og unge i deres eget lokalområde.
Ønsketræet er lavet i samarbejde med SSP & Forebyggelse, der netop har til huse i Ting- og Arresthus i Skolegade.
Vælger man at følge opfordringen og købe en gave til børnene har man tre muligheder for at aflevere gaven.  Gaverne kan enten afleveres hos Esbjerg City, Torvet 16 1.sal fra mandag – fredag kl. 10.00 – 16.00 eller hos SSP & Forebyggelse, Ting- og Arresthuset mandag – fredag kl. 10 – 15 indtil den 16. december.
Du kan også aflevere gaven til Julemanden
Du har også mulighed for at aflevere gaven til Julemanden ved Ønsketræet fredag den 2.12, 9.12 eller 16.12 kl. 15.30 – 16.30 samt lørdag den 3.12, 10.12 og 17.12 kl. 11 – 12. Julemanden vil kort før jul samle alle indleverede julegaver og aflevere den til børnene på døgninstitutionerne.