30.000 kroner til Lyserød Lørdag

16/10/2013 (All day)

Lyserød Lørdag blev en stor succes
Der var tal i den rigtige farve på bundlinjen, da Esbjerg City og Lokalafdelingen Kræftens Bekæmpelse opgjorde finanserne efter initiativet Lyserød Lørdag den 5. oktober. Butikker og caféer i Esbjergs centrum havde valgt at sætte fokus på Lyserød Lørdag, som en del af Støt Brysterne kampagnen.  Konkurrencer, salg, lyserøde priser, amerikansk lotteri, udsmykning, Zumba-event i EGF-Hallen var bare nogle af de ting, der var på programmet. Lyserød Lørdag i Esbjerg City blev en succes med et pænt overskud på knap 30.000 kroner som nu kanaliseres direkte videre til Kræftens Bekæmpelse Støt Brysterne-kampagnen. Ifølge marketingchef i Esbjerg City Brigitta Christensen nytter det at stå sammen om det gode formål. Hele 30 virksomheder/tiltag stod sidste lørdag klar til at blive ”malet” lyserøde enten i form af tiltag, der kunne generere penge eller tiltag, der kunne skabe fokus på brystkræft.

Lyserøde sløjfer, balloner, lyserøde marengskys og lyserød bil udgjorde en festlig kulisse i Gågaden, hvor Støt Brysterne boden var placeret.
- På trods af drillerier fra vejrguderne lørdag formiddag, var folk meget positive, så det var en ren fornøjelse, siger Lene Holm Poulsen, der i dagens anledning iført lyserødt tørklæde og en stor lyserød badges var en af de frivillige, der bemandede boden. I boden kunne man blandt andet købe merchandise og deltage i en nøglekonkurrence, hvor hovedpræmien var sponseret af Bent Pedersen A/S og intet mindre end en Fiat 500 til låns i 30 dage inkl. forsikring, grøn ejerafgift og kørsel i bilen. Værdi 7495,- Den heldige vinder er Tove Petersen fra Grindsted, der skal køre i bilen fra på fredag og en måned frem. Udover hovedpræmien havde byens erhvervsliv sponseret rigtig mange fine præmier til nøglekonkurrencen.

Det er rigtig flot, at det på tre år er lykkedes at få sat Lyserød Lørdag så kraftigt på dagsordenen i Esbjerg City, slutter Brigitta Christensen, der sender en stor tak til alle, der bidrog til arrangementet. Sidste år indbragte Lyserød Lørdag omkring 23.000 kroner.