Eksklusivt mash-up på Grøn Koncert: Mads Langer & Tim Christensen

06/03/2014 (All day)

I over tre årtier har Grøn Koncert givet danskerne musikalske oplevelser i særklasse, og denne sommer bliver ingen undtagelse. Der er et musikalsk mash-up af de helt store i vente, når Danmark kommer til at opleve Mads Langer & Tim Christensen på scenen på samme tid ved årets grønne koncerter.

”Tanken er at kombinere det bedste af Mads og det bedste af mig selv, og lade det mødes i magi,” fortæller Tim Christensen om samarbejdet.
”Vi får i hvert fald kuldegysninger. Grøn Koncert er jo noget af det ypperligste man kan spille herhjemme, så det er et drømmescenario at få lov at dele det med en af sine gode venner,” fortsætter Mads Langer.
 
Rockidolet og popstjernen
Tim Christensten er rockidolet, mens Mads Langer er popstjernen. De har begge før besøgt Grøn Koncert med deres soloprojekter, men nu skal de to stå på scenen sammen. Og publikum kan både forvente en tur gennem deres bagkatalog og helt nye sange:
”Hvis man køber billet til Grøn Koncert, får man en helt eksklusiv verdenspremiere på noget ny musik. Vi gør det ikke andre steder – det er Grøn Koncert, det handler om,” fortæller Mads Langer.

Med Tuborgs ønske om at ’gøre noget ved musikken’ og Muskelsvindfondens vision om ’at skabe plads til forskelle i samfundet’, er fokus på dette års grønne koncerter det unikke møde og musiske mash-ups, og publikum kan forvente masser af oplevelser og overraskelser.

Grøn Koncert kan opleves i Esbjerg, Skibhøj den 24. juli 2014.

Sorry, you need to install flash to see this content.