Esbjerg City Half 2018

24/06/2018
Kl. 11 (fra)

Esbjerg City Half sætter igen Esbjerg på løbernes landkort      

 
Esbjerg City Half er Esbjergs forholdsvis nye halvmaraton, der den 24. juni 2018 for anden gang sender nybegyndere og erfarne løbere ud på en spændende rute i centrum af Danmarks yngste storby. 
 
Et unikt halvmaraton sætter Danmarks femtestørste by på landkortet for både nybegyndere og erfarne løbere, og den første udgave af Esbjerg City Half bliver skudt i gang søndag den 24. juni 2018 kl. 11.00. Bag det nye halvmaraton står Sport & Event Park Esbjerg og Esbjerg Atletik og Motion, og løbet bliver arrangeret i et partnerskab med Esbjerg Kommune og Esbjerg City.
 
Ruten for Esbjerg City Half er designet, så deltagerne både løber ad midtbyens gader, forbi den driftige havn og igennem den smukke vestjyske natur, og arrangørerne ser frem til at lade løberne opleve alt det bedste af Danmarks EnergiMetropol.
 
”Deltagerne kommer til at løbe forbi mange af byens kendte vartegn som Musikhuset Esbjerg, Mennesket ved Havet og Blue Water Arena, og samtidig får de oplevelsen af at løbe igennem Esbjergs historie, hvor udviklingen fra kæmpe fiskeindustri til landets førende energimetropol bliver afspejlet.
 
Løbet er officielt certificeret
Esbjerg City Half er officielt certificeret af Dansk Atletikforbund og DGI, og det sikrer løberne, at deres resultater gælder på de danske ranglister, samtidig med at de er garanteret et velorganiseret løb efter de højeste internationale standarder.
 
Start og mål for løbet ligger på Gl. Vardevej ved Blue Water Dokken, der også bliver base for løberne, og arrangørerne håber, at Esbjergs borgere bakker talstærkt op og skaber stemning på ruten, så både løbere og tilskuere får en god oplevelse til den første udgave af Esbjerg City Half.
 
Mere information om løbet   
Mere information om løbet findes på www.esbjerghalf.dk, hvor tilmeldingen også er åbnet.
Følg også Esbjerg City Half her:
Facebook – Esbjerg City Half
Instagram - @esbjerghalf