Esbjerg City tyvstarter landsstævnet med Late Night

18/06/2013 (All day)

Ta’ del i energien, når Esbjerg City tyvstarter DGI landsstævnet med
Late Night onsdag den 3. juli - butikkerne holder åbent til helt kl. 22

Folkefest for alle – kom og oplev den fantastiske stemning…

Idræt, folkefest og samvær spiller naturligt nok hovedrollen i Esbjerg Citys ”L2013 Late Night”, der løber af stablen onsdag den 3. juli. Startskuddet lyder allerede kl. 10, og kampen fløjtes først af kl. 22!  Shop helt amok en-lang-dag og aften lige til kl. 22.00. I de mellemliggende timer bliver der mulighed for at kigge på forskellige idrætsdiscipliner, hvor alt, hvad der kræves, er lysten til en god spurt rundt i Esbjerg Citys butikker, der i dagens anledning er toptunede med sportsånd, landsstævnefarver og alle de gode sommerudsalgstilbud. L2013 Late Night er en event for hele familien. Masser af musik, underholdning og liv i gaderne gør Esbjerg City til en helt speciel shoppingoplevelse. Der  bliver virkelig noget at opleve for alle aldersgrupper – ikke bare på Late Night, men alle landsstævnedagene i Esbjerg City.

Ingen L2013 Late Night uden spænding, aktiviteter og underholdning.  Der er blandt andet spændende shows med internationale gymnastikhold fra Australien, Belgien, Island og Tyskland. Gerlev Legepark har specielle aktiviteter såsom tovtrækning, stylter og sækkeløb for børnene.
Man kan også opleve akrobatik i verdensklasse, når No Limits pludselig optræder spontant i gadebilledet. Senere på aftenen kan man opleve nogle af Europas bedste Streetsoccerspillere, der viser deres kunne som freestyle og på pannabanen ved gågadekrydset Kirkegade/Kongensgade.  Masser af swingende jazz kan hele dagen og aftenen opleves i city, og Torvet er alle landsstævnedagene omdannet til aktiv idrætsarena med et væld af spændende aktiviteter - ikke kun for sportsfreaks. Her kan opleves dans, gymnastik, musik og meget mere.

Die Herren spiller live på Torvet kl. 22 - 24
Aftenen kulminerer, når det populære band ”Die Herren” går på scenen med et brag af en gratis koncert fra kl. 22 og frem til midnat. U2’s musik er ikke hørt bedre. Inden da kan man opleve ” The Jones” - en spændende trio, der spiller på et særpræget sydamerikansk instrument.

Koncerterne er sponseret til Esbjerg City af byens erhvervsliv. Slap af mellem indkøbene og nyd musikken på byens smukke torv.

Hvis man er til en SHOPPINGmaraton i Landsstævnets tegn, kan man bare bevæge sig ud i det hele.
Der er selvfølgelig pitstop flere steder med både ude- og indendørsservering på Esbjerg Citys hyggelige caféer, restauranter og barer.

Men man kan også forberede sig ved at gennemgå programmet på Esbjerg Citys hjemmeside.

Glæd dig til masser af idræt, dans, underholdning, musik og udvidede åbningstider alle landsstævnedagene i Esbjerg City – vi ta’r del i energien.

Butikkernes specielle åbningstider under L2013
Onsdag den 3. juli – åbent til kl. 22
Torsdag den 4. juli – åbent til kl. 18
Fredag den 5. juli – åbent til kl. 20
Lørdag den 6. juli – åbent til kl. 18