Esbjerg Rock Festival til Late Night

28/04/2016 (All day)

 Esbjerg Rock Festivals Party Bus holder på Torvet

Det bliver muligt både at købe billetter - samt at få masser af info om årets festival - når Esbjerg Rock Festival er til stede med deres Party Bus på Torvet i Esbjerg fredag 29. april.
Bussen er bemandet og åben fra kl. 17 til 22. Og i løbet af dette tidsrum, vil der også være en spændende overraskelse på programmet.
Esbjerg Rock Festival - som i 2015 kunne fejre et brag af et 25. års jubilæum - finder sted i Vognsbølparken, Esbjerg, den 2. 3. og 4. juni 2016. Festivalen er under kraftig udvikling og vækst, og byder I 2016 på blandt andre Anastacia, Dizzy Mizz Lizzy, Richard Marx, Erasure’s Andy Bell, Mike + The Mechanics, KrebsFalch, Johnny Madsen, Mike Tramp og Love Shop EnergiScenen.
I 90’s Joyride bliver der 90’er fest med blandt andre legendariske Vengaboys, Sash!, Italo Brothers, Culture Beat, Barcode Brothers, Rednex, Paradisio og Drömhus. Og glem ikke det legendariske Eldoradotelt - nu med livemusik med Rocazino, News m. Nadia Stein, Best Of Bowie og ikke mindst NIGHT PARTY med 80’erne Lever.
Læg oveni et fyldigt sortiment af gode spisesteder, en nyskabende VIP Village og flere fantasifulde barer - alt sammen med til at fuldende festivaloplevelsen for de cirka 10.000 gæster. Billetter kan købes på www.esbjergrockfestival.dk.