Fejring af Esbjerg Energy

20/04/2016 (All day)

Torsdag klokken 17 får alle Esbjerg Energys fans endnu engang mulighed for at fejre det danske mesterskab, som holdet fightede hjem tirsdag aften. Spillerne hyldes på Esbjerg Torv, hvor borgmester Johnny Søtrup vil takke dem officielt for indsatsen. 

 
Esbjerg Energy sikrede tirsdag aften det første danske mesterskab til Esbjerg i 12 år, da de i Herning vandt i overtiden, og fejringen er på ingen måde slut endnu.
 
- Vi vil gerne give alle mulighed for at hylde spillerne herhjemme i Esbjerg, så derfor har vi planlagt en lille event, hvor vores mestre kan få de velfortjente klapsalver og jubel fra os alle, siger Johnny Søtrup, borgmester i Esbjerg Kommune.
 
Program for festlighederne
Spillerne hentes i Granly Hockey Arena torsdag den 21. april klokken 16.30. Derfra kører de i veteranlastbilen MB312 gennem byen og ender klokken 17 på Torvet i Esbjerg. Se ruten herunder.
 
På Torvet vil der være musik, jubeltaler og interviews, når spillerne bliver hyldet på scenen. Alle fra nær og fjern er selvfølgelig velkomne til at deltage og hylde Esbjerg Energy.
 
Borgmester Johnny Søtrup holder en lykønskningstale, og der serveres bobler på scenen.
 
Esbjerg Kommune og Esbjerg Energy har tilrettelagt festlighederne i samarbejde med Esbjerg City.
 
Øl til festpriser
 
I dagens anledning sælger Dronning Louise og Den Niende fadøl til guldvinderpriser på Torvet. 5 fadøl for kr. 150,-
 
Efter fejringen er Esbjerg Kommune vært ved en uformel reception for holdet i Ting- og Arresthuset på Torvet i Esbjerg. Her vil alle spillere og ledere modtage en lille gave som minde om sejren. Pressen er velkommen til også at deltage i denne del af arrangementet.
 
Ruten for spillervognens paradekørsel:
 
Kl 16.35: Afgang Gl. Vardevej
Rundkørslen på Strandby Plads
Strandbygade
Skolegade
Jernbanegade
Nørregade
Torvegade
Skolegade
Strandbygade
Kongensgade
Englandsgade
Skolegade
Ca. 17: Ankomst Torvet