Klar, parat, efterårsstart

11/09/2013 (All day)

Klar, parat, efterårsstart

Velkommen i Esbjerg City på vej mod et efterår, der er fyldt med spændende nyt. I Esbjerg City finder du flere end 200 butikker, som alle er klar til at præsentere dig for de nyeste og hotteste trends. Ligegyldigt om du jagter det helt specielle i vore små eksklusive specialbutikker eller den superhotte streetwear i vore mange store mainstream- og kædebutikker med alt, hvad shoppinghjertet kan begære.

Butikkerne bugner lige nu af lækre nyheder fra lune strikkede trøjer i nostalgiske mønstre og moderne materialer over sporty sko med frække hæle til masser af fake pels. Et moderigtigt efterår der er fyldt med inspiration til personlig power. Glæd dig til modetøj og sko i en varm palet af lune farver og masser af fine detaljer: Se lækre accessories og superflot herremode. Der er et væld af muligheder for at få et tjekket og stylet look, der ligner en million. Vælg stærke enkeltdele, der kan mixes og matches efter vejr og humør.

Esbjerg sprudler af aktiviteter i efterårsferien,  når Efterårsjagten går ind i Esbjerg City og igen sender børnene på sjove efterårsferieoplevelser. Efterårsjagten kører på 12. år og er et sjovt og efterspurgt initiativ for børn med aktiviteter. På Torvet er der hyggelig optræden for hele familien, læs mere på plakaten her.
Juleforberedelserne er så småt i gang og ligger som en hyggelig forventning. For inden længe - den 29. november tændes byens juletræ og julebelysning.
Jeg håber, at du kan finde masser af inspiration i butikkerne og ønsker dig en skøn sensommer og et skønt efterår.

På Esbjerg Citys vegne byder jeg dig velkommen til masser af oplevelser og efterårsshopping.

Brigitta Christensen
Citychef