Klar, parat, juleshoppingstart

06/11/2013 (All day)

Klar, parat, juleshoppingstart
Velkommen i Esbjerg City til en vinter, der er fyldt med spændende nyt. I Esbjerg City finder du flere end 200 butikker, som alle er klar til at præsentere dig for de nyeste og hotteste trends. Ligegyldigt om du jagter det helt specielle i vore små eksklusive specialbutikker eller den superhotte streetwear i vore mange store mainstream- og kædebutikker med alt, hvad juleshoppinghjertet kan begære.

Butikkerne bugner lige nu af lækre og lune strikkede trøjer i nostalgiske mønstre og moderne materialer over sporty sko med frække hæle til masser af fake pels. Et moderigtigt efterår/vinter der er fyldt med inspiration til personlig power.
Glæd dig til modetøj og sko i en varm palet af lune farver og masser af fine detaljer: Se lækre accessories og superflot herremode. Der er et væld af muligheder for at få et tjekket og stylet look, der ligner en million. Vælg stærke enkeltdele, der kan mixes og matches efter vejr og humør.

Esbjerg kommer igen til at sprudle af aktiviteter i julemåneden, når julestemningen sætter ind i Esbjerg City og sender hele familien på sjove vinter- og juleoplevelser. På Torvet er der hyggelig optræden for hele familien.

Juleforberedelserne har været i gang længe - den 29. november tændes byens juletræ og julebelysning, skøjtebanen og Julehyttebyen åbner samme dag.
Jeg håber, at du kan finde masser af inspiration i butikkerne og ønsker dig en skøn vinter og december måned.

Husk butikkerne fra den 29. november har åbent alle dage frem til jul.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til masser af oplevelser og juleshopping.

Esbjerg City ønsker dig en glædelig jul.

Brigitta Christensen
Citychef