Masser af aktiviteter i efterårsferien i Esbjerg City

05/10/2013 (All day)

Efterår med oplevelser og underholdning for hele familien
Der er lagt op til en uge i underholdningens tegn, når Esbjerg City i efterårsferien inviterer hele familien til en masse hyggelige aktiviteter. Der er absolut ingen grund til at kede sig i efterårsferien, for Esbjerg City byder i løbet af efterårsferieugen på mange spændende aktiviteter. Også Efterårsjagten er gået ind i Esbjerg City og sender for 12. gang børnene på sjove efterårsferieoplevelser. ”Efterårsjagten” er et sejt og sjovt og efterspurgt initiativ for børn i Esbjerg City med et væld af forskellige vilde og sjove oplevelser. Kuponen er en kombination af aktiviteter og oplevelser, gratis gaver, snacks og en biograftur.
Fra lørdag den 12. oktober til lørdag den 19. oktober kan man også tage en tur rundt i city med toget Futte! Toget kører ikke søndag den 13. oktober.

Brandmand Sam hjælper Brand & Redning
Lørdag den 12. oktober fra kl. 11.00 – 14.00 er der ”Blå blink på Torvet”, når Brand & Redning ruller brandbiler og redningskøretøjer frem på Torvet. Få en snak med brandmændene og hør, hvad det vil sige at være brandmand. I tilfælde af brand aflyses dele af arrangementet. Samme sted og tid kan du møde den friske Brandmand Sam, som er klar når alarmen går. Få et rigtigt brandmandskram og autografkort. Tegneseriehelten stiller også gerne op til fotografering.

Er du vild med Star Wars?
Tirsdag den 15. oktober kl. 11 – 13 får Esbjerg City besøg af 8 Star Wars helte fra 501st Nordic Garrison i forbindelse med udgivelsen af Star Wars the Clone Wars sæson fem. Mød dem på gaden, i Fona eller Stereo Studio og få taget et billede sammen med din ynglings Star Wars figur. For de børn, der kommer udklædt i Star Wars kostume enten i Fona eller Stereo Studio, er der en lille gave.
Du kan også aflevere en tegning af din ynglings Star Wars figur på dagen i enten Fona eller Stereo Studio og være med i konkurrencen om Lego Star Wars sæt og Star Wars DVD-film.

Europæisk ”Hjertestarterdag”
Onsdag den 16. oktober kl. 12 – 16 afholder OPTI-SAFE Førstehjælp, Røde Kors og Esbjerg City i samarbejde Hjerterstarterdag på Torvet. Der vil blive opstillet et telt på Torvet, hvor der vil være mulighed for at prøve Ambu-dukker og hjertestartere. Røde Kors's dygtige personale står klar og viser med stor glæde deres Sambulance frem. Der vil være lidt til munden og præmier til de dygtige.
Prøv at flytte en dukke på 50 kg - og oplev hvad det vil sige at yde førstehjælp med hjertestarter.

Krummeklubbandet kommer på besøg
Torsdag den 17. oktober kl. 11 optræder det populære Krummeklubbandet fra Guldbageren med superseje børnehits, som er lige til at synge med på. Oplev Bagetto, Rosini, Kalle Kagerulle og Børge Brunsviger. Efter showet er der mulighed for at få fankort med autografer.

Ice for Kids – lav en isskulptur
Fredag den 18. oktober Kl. 11.00 – 13.00 og kl. 13.30 – 15.30 får i alt 48 børn mulighed for at lave deres helt egen isskulptur, når billedhugger, Søren Cip Nielsen kommer til Esbjerg, med isblokke og redskaber. Han instruerer og hjælper børn og voksne med at lave deres helt egne isskulpturer. Det er for børn fra 6 år, men børn i alderen 6 -10 år skal ledsages af en voksen. Der er ingen øvre aldersgrænse.
Efter en kort introduktion er det tid til at gå i gang med krum hals på de 8 kg tunge isblokke.
De 8 kg tunge isblokke bliver savet ud af et stort stykke is, der vejer ca. 125 kg, og grunden til at de er næsten gennemsigtige, er fordi de fryses ned mens vandet cirkulerer. Isblokkene som er med i Esbjerg, er de mindste Søren Cip Nielsen laver. De største vejer ca. 500 kg!
Der er plads til 24 børn pr. hold. Pladserne uddeles efter først til mølle.
Tilmelding er ikke nødvendig - bare mød op på dagen.

Alle børns Postmand Per liveshow
Lørdag den 19. oktober kl. 11.00 kan børn og alle andre fans endelig møde Postmand Per i et helt nyt interaktivt show. Børnene inviteres indenfor på postcentralen og her sker der ting og sager. Postmand Per har nemlig glemt at aflevere en vigtig pakke, og han kan ikke læse, hvem pakken er til. Nu er gode råd dyre. Måske kan postmedarbejderen og børnene hjælpe? Men midt i virakken bliver katten Emil pludselig også væk og panikken breder sig... Der er tale om et super sjovt og underholdende show, som efterlader publikum med både glæde og energi.
Efter showet er der Meet' Greet, hvor børnene kan hilse på Postmand Per og få taget billeder.