Midnatsåbent i Esbjerg City 2018

01/06/2018
Kl. 10 - 24

Midnatsåbent i Esbjerg City

Rundt om på gaderne er der masser af forskellige aktiviteter, musik og meget, meget mere, når Esbjerg City igen er ramme om midnatsshopping fredag den 1. juni.
 
Er du til lidt mandehørm, tøselir eller bare en shoppingtur med hele familien? Så kom til Esbjerg City, når cityforening og byens butikker og cafeer 1. juni igen inviterer til midnatsshopping.
 
Op mod 30.000 – 40.000 mennesker plejer at besøge Esbjerg City til Midnatsåbent for at opleve stemning og aktiviteter. Helt frem til midnat kan man shoppe specialtilbud og samtidig få masser af inspiration.
 
Noget for enhver smag
Midnatsåbent vil byde på masser af oplevelser både for øjet og øret, og smagsoplevelser må der også til, hvis billedet skal være fuldkomment. Og der bliver virkelig noget for enhver smag på en af de allerstørste indkøbsaftener i Esbjerg City.
 
Der er et tætpakket program, man kan gå rundt og opleve det hele eller bare slå sig ned. Byens cafeér og restauranter byder ind til siesta og lækker mad. 
 
- VELKOMMEN TIL SHOPPING TIME I ESBJERG CITY!
Der bliver underholdning og ikke mindst gode tilbud i butikker og på gader og Torve. Det gode sommervejr er bestilt. For det bliver ikke skønnere, end når solen skinner, og varmen fylder gaderne.
 
Alle sidegader til Kongensgade samt Torvegade fra Nørregade til Skolegade er i dagens anledning afspærret for biler fra kl. 16.

 

Sorry, you need to install flash to see this content.