Midnatsåbent Shop Amok 2017

22/05/2017 (All day)

Midnatsåbent i Esbjerg City – Shop Amok helt til kl. 24

Rundt om på gaderne er der masser af forskellige aktiviteter, musik og meget, meget mere, når Esbjerg City igen er ramme om midnatsshopping fredag den 2. juni.
 
Er du til et godt grin, musik eller bare en shoppingtur med hele familien? Så kom til Esbjerg City, når cityforeningen og byens butikker og cafeer den 2. juni igen inviterer til midnatsshopping.
 
Op mod 30.000 – 40.000 mennesker plejer at besøge Esbjerg City til Midnatsåbent for at opleve stemning og aktiviteter. Helt frem til midnat kan man shoppe specialtilbud og samtidig få masser af inspiration.
 
Noget for enhver smag
Midnatsåbent vil byde på masser af oplevelser både for øjet og øret, og smagsoplevelser må der også til, hvis billedet skal være fuldkomment. Og der bliver virkelig noget for enhver smag på en af de allerstørste shoppingaftener i Esbjerg City, udtaler marketingchef Brigitta Christensen. 
 
Der er et tætpakket program, man kan gå rundt og opleve det hele eller bare slå sig ned. Byens cafeér og restauranter byder ind til siesta og lækker mad. Ved Ladys’ Corner kan man også stoppe op og få en smagsprøve på vine fra Lysholdt. 
 
Musikalsk stemning – Årets danske Mainstream DeeJay 2017 kigger også forbi
Det musikalske gør sit indtog, når “De lystige Sømænd” i bedste sømandsstil fører sig frem. Festlig, folkelig og fornøjelig musikalsk underholdning. De danske lystige sømandsviser synges og spilles med smittende glæde og entusiasme. Publikum kan slet ikke lade være med at synge med. 
 
JazzBuffetten, City Street Band & jazztrioen ”Jazzopathics” skruer også humøret en ekstra tand i vejret med deres festlige Streetparades. 
 
I Torvegade underholder Chris Grey ved Just Ask. Chris er fra Fyn og en af de nyeste stjerner på bluescenen. Han leverer blues i en moderne udgave krydret  med elementer fra soul, funk og mb.
 
Hele fem timer underholder den netop nykårede danske Mainstream DeeJay 2017- Janus Lauvring med musik på gaden.
”Drengebanden” fra 7-Kantens kommende sommerforestilling kigger også forbi sidst på aftenen, hvor de vil underholde med sang og lave sjov i gaden.
 
Og hvorfor ikke krydre en god shoppingaften med et tur på Dronning Louise, hvor der skrues op for musikken klokken 22.00, når Filip Møller Trio trykker den af - kom endelig forbi og fest med!
 
Masser af børneaktiviteter
”Kids Corner” finder man mellem Sport 24 og Neye. Her vil Sminketeatret kreere de flotteste dekorationer til børnenes hår. Børnene vælger selv farver, pynt, perler og kombinationer. T-wraps bliver i håret flere uger og både T-wraps og Sminketeatret er kendt af alle fra Legoland. 
 
Sminketeatret leger med store og små fra kl. 16-18 & 19- 20! Udover T-wraps kan børnene også blive ansigtsmalet – helt gratis. Ansigtsmaling er altid et kæmpe hit, og Sminketeatret er absolut nogle af dem, der er allerbedst til at male børnene. 
 
Rundt omkring i byen, kan man se spændende shows med ”Det Flyvende Kuffertcirkus”, der rundt sig rundt i gaderne på deres ”snabelcykler”. Oplev jonglering og balance i mange afskygninger, ild og en anelse magi. City-Futte er selvfølgelig også på gaden og byder på en køretur i Kongensgade.
 
Danmarks populæreste cirkusartist kommer til byen
Schumann-navnet har i mere end 150 år, været indbegrebet af ordet cirkus. Denne tradition videreføres stadig i Danmark af Benny Schumann, der allerede som barn startede som artist og i klovnefaget.
 
Mød han på Torvet kl. 17, hvor der er akrobatik, bugtaleri og klovneri for alle pengene. Både børn, unge og voksne kan more sig kongeligt sammen.
 
At kalde ham revolutionær indenfor cirkusverdenen er nok at overdrive, men han var blandt de første, der skabte En-mands cirkusforestillingen. Det er familieunderholdning på højt niveau. 
 
Disney Super Helte – vi får besøg af verdens mest kendte superhelt
Den nye Spiderman film har verdenspremiere d. 7 juli 2017, men allerede til midnatsåbent, skal vi hilse på både Spiderman, Iron Man, Hulk, Thor & Captain America. Kom tæt på hele 5 af verdens mest populære actionhelte, der er elsket og kendt af børn i alle aldre verden over. Det sker på Torvet kl. 19. Præsentation, konkurrencer og minishows. Kl. 20 er der Meet & Greet med figurerne ved Arnold Busck. 
 
The Erdboys - når ord bliver fattige
Oplev Stylteteateret Bjoern De Vil fra Tyskland til Midnatsåbent. Ranglede Mungodyr genkalder hippie-tidens flowerpower: Søde, flippede og altid farverige bevæger de sig rundt ledsaget af den gode gamle Beachboy-sound fra 70’erne – de spreder partystemning og sprudler af livsglæde.
Der er ikke så meget at sige – de skal opleves.
 
Fars Dag
Hvert år står man altid i samme situation til Fars Dag – hvad pokker skal man finde på at give ham? Han er jordens sødeste far - han er hjælpsom, kærlig, humoristisk. 
Sådan er vi sikkert mange, der har det - VORES FAR – han skal fejres og forkæles. Det er FARS DAG 5. juni, så 2. juni inviterer vi til MIDNATSÅBENT for far og hele familien.
Butikkerne har fundet en masse gode fars-dags-inspiration frem, som kvinderne kan lade sig forføre af.
 
Hvis man er til en SHOPPINGmaraton, kan man bare bevæge sig ud i det hele - og byens butikker holder åbent til midnat. Der er selvfølgelig pitstop flere steder med både uden- og indendørsservering på Esbjerg Citys hyggelige caféer, restauranter og barer. 
Men man kan også forberede sig ved at gennemgå programmet på Esbjerg Citys hjemmeside.
 
- VELKOMMEN TIL SHOPPING TIME I ESBJERG CITY!
Der bliver underholdning og ikke mindst gode tilbud i butikker og på gader og Torve. Det gode sommervejr er bestilt. For det bliver ikke skønnere, end når solen skinner, og varmen fylder gaderne.
 
Alle sidegader til Kongensgade samt Torvegade fra Nørregade til Skolegade er i dagens anledning afspærret for biler fra kl. 16.
 
Sorry, you need to install flash to see this content.