International Gademusik - & Gøglerevent i Esbjerg City

30/06/2017
kl. 11 - 17
Zig Zag Circo
Circo Equap
Circonaunta
The King Stones
Sogo African
Clap Clap Circo
Juriy Longhi
Flamengos de Fuego

Internationale Gadegøgler og musikevent i Esbjerg City

Vigtig info
Det danske sommervejr lader desværre vente på sig, men derfor skal I selvfølgelig ikke snydes for en perlerække af sjove og imponerende optrædener i midtbyen i morgen fredag. Vi har derfor skaffet tag over hovedet til både publikummer og optrædende, så puds gummistøvlerne og kom og få én på opleveren!
 
NB. Program, tidspunkter og steder er blevet ændret. Se det nye program nedest på siden.
 

Der venter publikum både spændende og sjove oplevelser, når Esbjerg Kommune, Biblioteket og Esbjerg City fredag den 30. juni kl. 11 - 17 afvikler en International Gadegøgler og Musikevent i midtbyen. Programmet kan ses senere her på siden.

 
Circo Eguap, Argentina
-  udfører et autentisk og originalt show med humor og dygtighed.  Akrobatik i højden og absurde situationer fører tilskuerne til at le og deltage i showet.  Minimi er den drillesyge og modige cirkus akrobat, der viser sine evner med særlig sympati.  Roquecycle er en stærk og modig mand. Hans sindsforvirrede kunst genoplivet den ethjulede cykel med ironi og humor, som er karakteristisk for traditionelle cirkus, med også med et skær af galskab.
 
Zig Zag Circo, Argentina
-  To jonglører, du sent kommer til at glemme. De organiserer alt på scenen, tager tøj på og sætte på makeup, interagere med børn og voksne. Konflikter, succeser og frustrationer er blotlagt, samtidig med at overraskende handlinger, får dig til at grine  Diabolos, bolde, klubber, glaskugler og flammende fakler bliver hovedpersonerne i dette store fælles eventyr.
 
Circonauta, Spanien
-  Jorge Martin Denda er cirkus uddannet i Argentina, hvor han har studeret mime, klovn, luftakrobatik og dans. Før det spillede han violin på konservatoriet. Han har også læst Psykologi og havforskning på De Kanariske Øer.  Han bor nu i Barcelona, og optræder på festivaler over hele Europa.  Om vinteren flytter han til Indien, hvor han arbejder på projektet "Smile Miles" og "Klovne uden grænser".
 
The King Stones, Jamaica og Italien
- en sangskriver duo, som spiller en blanding af folk, soul og reggae. De mødte hinanden på  Jamaica Jazz and Blues Festival, og har siden optrådt en lang række steder i Caribien og i Europa. De havde i foråret 2014 et internationalt hit med nummeret ”Love you to Bumboclat”.
 
Sogo African Traditionel, Ghana
- En dansetrup af unge mænd og kvinder fra Ghana, som optræder med traditionel vestafrikansk dans og trommespil. De har tidligere turneret i Latinamerika og det sydlige Europa, og de kommer i år til Danmark.
 
Juriy Longhi, Italien
- Italiensk linedanser og cirkusartist. Han har vundet flere store priser på Europæiske Gademusik Festivaler i Tyskland, Schweiz og Italien.
 
Clap Clap Circo, Argentina
- dannet af duoen Irene Carrier (Uruguay) og Joaquin Caride (Argentina).  De optræder med gøgl, akrobatik og andre cirkus aktiviteter.
 
Cotzani & Wendy, Argentina
- Et show fuld af spænding, humor og magi.  To figurer: bad boy og naiv pige. En kort historie, hvor hun ønsker at erobre ham med sin charme og karisma, men hendes klodsethed nogle gange ikke hjælpe hende. Der indgår gøgl, akrobatik og knivkastning i showet.
 
Flamengos de Fuego Trio, Brasilien
- Flamingos Trio er en tropisk tegneserie-musikalsk gruppe bestående af 3 utrætteligt romantiske musikere, der glæder publikum med komiske versioner af klassiske Boleros, Cumbias og Chachachas. Gennem de seneste år har de optrådt i Holland, Brasilien, Uruguay, Østrig, Belgien, Columbia, Tyskland, Polen, Ungarn, Rumænien, Bulgarien, Mexico, Venezuela, og er nu for første gang i Danmark.