Påskesjov i Esbjerg City

31/03/2018
kl. 10 - 16

Påskeæg og streetparade i Esbjerg City
Påskelørdag er traditionen tro lang en hyggelig dag i Esbjerg City. Mange nyder denne ene shoppingdag i påskeferien, hvor der er lejlighed til at tage hele familien med på en rigtig hyggedag i midtbyen med underholdning og aktiviteter.

Butikkerne er fyldt med friske forårsfarver og ny inspiration og i City forener du let din shoppingtur med et besøg på en af alle byens sprudlende restauranter og caféer. Nu hvor foråret atter er på vej, syder det igen af liv på byens torv. Caféerne rykker bordene ud - ganske vist med varmelamper, men her er alle, muligheder for at snuse til det pulserende liv fra midt på formiddagen til ud på de sene eftermiddagstimer. Snup også en mundfuld kultur, for der er flere spændende tilbud. Dermed får shopping også en hel anden dimension, og du får ikke kun fyldt posen op med lækre varer.

I Esbjerg City kan man blandt andet påskelørdag opleve ”Streetparade" for fuld udblæsning. 
 
Påskechokolade til børnene
Påskelørdag vil Esbjerg Citys påskemaskot ”Kaninko” fra kl. 11.30 - sammen med andre festlige påskefigurer uddele 1500 dejlige chokoladepåskeæg til børnene.
  
Esbjerg City byder på noget for enhver smag, når det gælder shopping. Vi ser frem til en rigtig hyggelig lørdag, hvor butikkerne har åbent til kl. 16.