Så er det snart jul i Esbjerg City...

03/11/2017 (All day)

Så er det snart jul i Esbjerg city… 

For mange er det blevet en tradition at tage forbi Julehyttebyens hyggelige og dekorerede boder på Torvet, som en god optakt til jul og juleindkøb. Overalt dufter der af jul og boderne bugner af julespecialiteter som for eks. dampende gløgg og æbleskiver, brændte mandler, pandekager, julepynt, kunsthåndværk og er virkelig et besøg værd. I Esbjerg City er der et stort og hyggeligt juleprogram med optræden og aktivitet for alle, på siden www.esbjergcity.dk finder man hele programmet. 
Fredag den 24. november kl. 16.50 ankommer Julemanden med skib til Dokhavnen, og herfra kører han med juletoget gennem Kongensgade til Torvet, hvor han sammen med nissepigerne tænder juletræet, så julen officielt kan begynde. 
Allerede kl. 17.30 samme dag optræder Nisselina og Brandmand Sam med deres shows, mens vi venter på julemanden og efter showet er der Meet'n Greet. De De hjælper også med juletræstændingen.
 
Der er masser af skøn julemusik, aktiviteter og optræden i city alle dage frem mod jul. Se hele porgrammet for julen senere her på siden.

Luciaoptog - nu bæres lyset frem
Luciaoptoget i Esbjerg City finder sted onsdag den 13. december kl. 16.00, hvor det er en god anledning til at stoppe og midt i juleindkøbene og nyde den skønne sang og den imponerende udendørs Luciaoptog.
 
Den 23. december fra kl. 13 spiller Nissegarden og Citynisserne spiller julen ind i Esbjerg Citys gader, hvor byen siger: Glædelig Jul