Herremode

HENNES & MAURITZ BROEN SHOPPING
 
H&M’s forretnin 
gsidé er at tilbyde mode og kvalitet til bedste pris på bæredygtig vis. Hos H&M i BROEN findes et bredt udvalg af tøj og accessories til enhver lejlighed til hele familien, samt moderigtige boligtekstiler og tilbehør til hjemmet.
Tlf.: 7021 2200
www.hm.com

 

BLEND BROEN SHOPPING
 
Blends historie begyndte i Vejle, Danmark i 1993, hvor virksomheden dedikeret sig til at bringe fashion til tøjmarkedet på nye måder.
Der var meget energi omkring brandet og det voksede hurtigt, da selskabet blev anerkendt af selvbevidste unge mænd i mange lande.
Kollektionerne du finder præsenterer et stærkt udvalg af nutidige europæiske stilarter og jeans bygget til det urbane liv. Det er ægte håndværk der står bag det danske jeans mærke, som appellerer til ungdommen og den morderne mand.
Tlf.: 3067 2006
 
www.blendcompany.com
NIELSENS BROEN SHOPPING
Hos NIELSENs finder du altid den sidste nye mode til dame, herre og teenz (8-16 år) til meget konkurrencedygtige priser.
Vi forhandler udover vores egne populære kvalitetsmærker også en lang række kendte mærkevarer indenfor modetøj og accessoires.
Hos NIELSENs får du god rådgivning og kundeservice, herunder landsdækkende bytteservice i vores 18 butikker.
Som medlem af kundeklubben optjener du bonuspoint på dine køb og får nyheder om særarrangementer.
Herre- og Teenzafdeling:
Tlf.: 6310 9971
Mail: esch@nielsens.dk
Dameafdeling:
Tlf.: 6310 9972
Mail: escd@nielsens.dk
www.nielsens.dk


KINGS & QUEENS BROEN SHOPPING
Kings & Queens - for de modebevidste i alderen 15 – 30 år. 
Kings & Queens er et kongerige af multibrands. Her er alle de lækre brands samlet i én butik, og du vil hele tiden kunne finde det nyeste fra de mest populære mærker på markedet. 
Butikken henvender sig både til piger og drenge, og alle vil selvfølgelig blive behandlet kongeligt. 
Tlf.: 
2631 0904
2622 5204
Mail: esbjerg@kingsqueens.dk


Jack & Jones

Kongensgade 71
6700 Esbjerg
76564077

Just Ask
Just Ask er en af de førende herretøjsbutikker i Esbjerg om omegn.
Vi har smart tøj i størrelserne SMALL og op til 8XL.
Ligesom vi favner bredt i størrelserne, bestræber vi os på at være åbne og ærlige i vores betjening – og det er vi HVER DAG!
Hos os finder du et bredt udvalg af jeans, skjorter, habitter, hatte, t-shirts, sweatshirts, mm.
Vi elsker at arbejde med tøj, og vi sætter en dyd i at finde den helt rette løsning til hver enkel kunde.
Derfor arbejder vi hele tiden på at tilpasse os vores kunders ønsker og behov. Butikken er kendt for sit brede udvalg, samt mange forskellige mærker.
Da vi er en selvstændig butik, bestemmer vi selv hvilke mærker vi vil føre, og derfor kan du ofte finde tøj i Just Ask, som du ikke kan finde andre steder.
 
Vi sætter stor pris på de mærker vi allerede fører, men vi er altid på udkig efter nye spændende mærker, som kan gøre en forskel hos os.
 
Just Ask slog første gange dørene op i november 2005, med Ditte Lundgaard som indehaver og det er stadig Ditte, der er indehaver af butikken.
I butikken kan man også møde de 2 ansatte; Lars Husted Christensen og Asger Kragh.
 
Butikken er på 300 m2 og ligger midt i Torvegade i Esbjerg centrum.
Der er parkeringsmuligheder lige ved døren og i sidegaderne med op til 2 timers parkering.
 
Bagerst i butikken har vi størrelserne 3XL – 8XL.
Her finder du alt fra skjorter, jeans, blazers, habitter, undertøj, hatte, mm.
Og vi har sko til størrelse 54.
I resten af butikken har vi størrelserne Small – 2XL her kan du finde alt, hvad en herretøjsbutik skal have.


HANDICAPVENLIGE INDGANGE
Alle er velkomne i Just Ask, og ankommer du i kørestol,
er det ikke noget problem for dig at komme ind i butikken.
Vi har en rampe, som vi sætter ned over trappen og som er lige til at køre op og ned af.
Ankommer du i handicapbil og har behov for mere plads til at komme ind ad,
så har vi en parkeringsplads bag butikken med en indgang til netop dig.
 
Åbningstider:
Mandag: 09.30 – 17.30
Tirsdag: 09.30 – 17.30
Onsdag: 09.30 – 17.30
Torsdag: 09.30 – 17.30
Fredag: 09.30 – 18.00
Lørdag: 09.30 – 15.00
Søndag: LUKKET
 
Om du har brug for nyt tøj eller skal bruge en gave, så kig ind. Du kan også tilmelde dig vores fangruppe på Facebook – Just Ask.
 
Hos Just Ask finder du alt hvad du har brug for - fra inderst til yderst fra 8xl og helt ned til small.
 

Torvegade 31
6700 Esbjerg
Tlf.: 76 12 11 88

HENNES & MAURITZ

H&M tilbyder mode og kvalitet til bedste pris til damer, børn og unge. Da vi får nye varer flere gange om ugen, vil du altid kunne finde inspiration og den nyeste mode, hver gang du besøger H&M.

Åbningstider:
Mandag-torsdag 10.00-17.30
Fredag 10.00-18.00
Lørdag 10.00-14.00

Midt-I, Kongensgade 25
6700 Esbjerg
Tlf. 36 97 83 30
 

JILL & JOY

Se mere info på Jill & Joy's Facebook-side

Kongensgade 95
6700 Esbjerg
Tlf. 75 13 11 22

QUINT

qUINT – streetwear og modetøj til fyre
Med fokus på en cool livsstil, kan qUINT defineres som en landdækkende multibrand kæde, der sætter fokus på at have det fedeste udvalg af modestøj og streetwear til fyre.  Vi sørger altid for at have markedets nyeste streetwear brands - og håndplukker selvfølgelig det fedeste modetøj og de lækreste mærker, så du får mulighed for at få en individuel og personlig stil.
Gå ikke glip af vores store udvalg af t-shirts, sweatshirts og ikke mindst caps og 5-panels, som vi har massevis af. Hos qUINT sætter vi også en ære i at have et stort udvalg af danske og internationale brands til fyre bl.a.:

- The Hundreds
- Obey
- Rascals
- Just Junkies
- Fjäll Räven

Kom ind i qUINT og gå på jagt i vores mange streetwear mærker og fede modetøj eller besøg vores webshop quint.dk, for at se vores udvalg online.

Kongensgade 85
6700 Esbjerg
Tlf. 75 14 14 99

WAGNER, nr. 36

Hos Wagner finder du et bredt sortiment af kvalitetstøj til modebevidste mænd i alle aldre.
Vi tilbyder et stort udvalg af stærke mærkevarer inden for alt fra trendy jeanswear, jakker, sweatre, skjorter og tilbehør til klassisk herretøj. Bl.a. fører vi stærke kvalitetsmærker: Bison, Lindbergh, Shine, Jacks, Bjørn Borg og JBS. 

Stilen i Wagners faste tøjlinjer er et casual, smart og moderne udtryk. Vi har også mange gode sæsonvarer, og vi præsenterer løbende nye kollektioner flere gange om året.

Hos WAGNER lægger vi vægt på god kvalitet til fornuftige priser og på at give dig en flot og inspirerende præsentation af varerne i en afslappet atmosfære krydret med god og personlig rådgivning om tøj, mode og personlig stil.

Samtidig har Wagner en stor og stærk kundeklub, Club Wagner, som ud over fast pointbonus på ALLE køb i ALLE danske Wagner butikker giver dig gode rabatter på varekøb i udvalgte perioder og giver dig mulighed for at deltage i spændende medlemsarrangementer. Hør mere om Club Wagner i butikken, eller på www.wagner.dk

Wagner –We Dress People

Se åbningstider her

Kongensgade 36
6700 Esbjerg
Tlf. 72 45 45 95

KONGEHUSET MEN

Kongensgade 79
6700 Esbjerg
Tlf.: 75 132111

RICH

Se mere på RICH's Facebook-side

Kongensgade 91
6700 Esbjerg
Tlf. 75 13 11 44

IKON
Kunden i centrum
 
Mere end du forventer
IKON butikken har siden starten april 2009, altid haft en vision om, at kunne tilbyde vores kunder mere end de forventer. Vi vil gå langt for dig. så du føler du har fået en rigtig god behandling, lige fra du træder ind i butikken.
 
Fri som fuglen
IKON er en fri butik, uden de forpligtelser som en kæde butik har. Vi vælger selv alle vores mærker, og tager kun de mærker ind, vi selv har lyst til at gå i.
 
Spot på nye trends
Vi vil altid prøve på at spotte nye trends, som røre på sig. Det betyder vi altid har de bedste mærker på hylderne. Og vi hele tiden flytter os, rent stilmæssig.
 
Du er i centrum
Det handler slet ikke om os, men om dig. Det vigtigste for os er at du føler, at der bliver lyttet til dig, så vi bedst muligt, kan dække dine behov. Men vi siger også vores mening, såfremt en farver eller en style ikke passer til dig. Vi tror på at ærlighed vil være det bedste køb for dig i det lange løb, og at det kan skabe et tillidsfuldt forhold imellem os.
 
Vi vil være den bedste spiller på banen
Vi ansætter kun fagfolk. Og vi elsker at blive udfordret på vores faglighed, og vil derfor med glæde hjælpe dig med at klare tøjet til enten fritid, jobsamtalen eller til festen.
 
Vi glæder os til at se dig.

Midt-I, Kongensgade 25
6700 Esbjerg
Tlf. 75 45 07 88

Kaufmann

Kaufmann – 100 års erfaring med herretøj i høj kvalitet

Kaufmann er en dansk herretøjskæde med stolte familietraditioner. Kaufmann har butikker i hele landet, hvor du kan købe lækkert herretøj i god kvalitet. Vi sætter en ære i at påtage os ekspertrollen – og vores gode service tager afsæt i vores 100 års erfaring med klassisk og moderigtigt herreekvipering.

Gå ikke glip af vores store udvalg af skjorter og polo t-shirts til enhver lejlighed, og vores store udvalg af jakker, både moderne vinterjakker og klassiske herrefrakker. Derudover har vi et velassorteret sortiment af striktrøjer i forskellige farver og kvaliteter. Hos Kaufmann finder du kendte tøjmærker fra hele verden til mode- og kvalitetsbevidste mænd bl.a.:
- Hugo Boss
- Gant
- Tommy Hilfiger
- Polo Ralph Lauren
- Sand

Kom ind i Kaufmann og få råd og god vejledning om klassisk og moderne herretøj, eller besøg vores webshop på kaufmann.dk og køb dit herretøj online.
 

Kongensgade 49
6700 Esbjerg
75 155600

Wagner, nr. 84

Hos Wagner finder du et bredt sortiment af kvalitetstøj til modebevidste mænd i alle aldre.
Vi tilbyder et stort udvalg af stærke mærkevarer inden for alt fra trendy jeanswear, jakker, sweatre, skjorter og tilbehør til klassisk herretøj. Bl.a. fører vi stærke kvalitetsmærker: Bison, Lindbergh, Shine, Jacks, Bjørn Borg og JBS. 

Stilen i Wagners faste tøjlinjer er et casual, smart og moderne udtryk. Vi har også mange gode sæsonvarer, og vi præsenterer løbende nye kollektioner flere gange om året.

Hos WAGNER lægger vi vægt på god kvalitet til fornuftige priser og på at give dig en flot og inspirerende præsentation af varerne i en afslappet atmosfære krydret med god og personlig rådgivning om tøj, mode og personlig stil.

Samtidig har Wagner en stor og stærk kundeklub, Club Wagner, som ud over fast pointbonus på ALLE køb i ALLE danske Wagner butikker giver dig gode rabatter på varekøb i udvalgte perioder og giver dig mulighed for at deltage i spændende medlemsarrangementer. Hør mere om Club Wagner i butikken, eller på www.wagner.dk

Wagner –We Dress People

Se åbningstider her

Kongensgade 84
6700 Esbjerg
Tlf. 72 45 44 11

TØJEKSPERTEN ESBJERG

Kongensgade 41
6700 Esbjerg
Tlf. 75 12 16 55

Udgiv indhold